Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora.

În funcție de lotul disponibil în stoc, culoarea poate să difere, putând fi mai închisă sau mai deschisă. De asemenea, pielea poate să fie mai fină sau mai texturată, mai lucioasă sau mai mată în funcție de lot. În plus, dimensiunea poate avea o toleranță de până la +1 cm.

Portofelele cu capsa metalica(modelul vechi de acum 2 ani) exterior au fost inlocuite cu modelul cu capsa imbracata in piele,modelul nou afisat pe prima pagina din site

Va recomandam ca fotografiile incarcate pentru gravare sa fie cu claritate cat mai buna ,sa fie facute cat mai de aproape!
NU sunt acceptate colajele foto !
Evitati fotografiile in care sunteti imbracati in alb sau culori deschise laserul graveaza slab
Evitati fotografiile in care persoanele din poza au pe fata umbre sau lumina de la soare.
La fotografiile in care sunteti imbracati in alb nu se va mai scoate fundalul….
La pozele cu bebelusi nu vor iesi la fel ca pozele cu adulti pentru ca ei au fata micuta si detaliile nu sunt asa proeminente!!!

Dupa plasarea comenzi va vom contacta telefonic in maxim 48 de ore !

Comenzile neconfirmate telefonic indiferent de motiv sunt anulate!

Aceste produse nu pot fii returnate !

Cei care nu onoreaza comenzile plasate sau refuza coletele vor fi postati cu Banner Tepar in toata tara

cu fotografie whatsapp, profil facebook, profil instagram, profil tic tok si cu materialul incarcat pentru personalizarea produsului si datele furnizate!

 BALAN D. MARIA CORINA PFA isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

Legea 365/2002 privind comertul electronic

 BALAN D. MARIA CORINA PFA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul portofelultau.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Produsele personalizate/gravate nu pot fi returnate conform OUG 34/2014, continut intreg aici: https://anpc.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

In cazul in care un client refuza coletul/portofelul personalizat dupa specificatiile cerute este de acord cu termeni si conditiile dupa site ca materialul incarcat sa fie postat pe retele socializare cu banner negativ(tepar),

Site-ul www.portofelulmeu.ro  comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. 

Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, personalizate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare.

Portofel barbati piele 70% piele restul al material interior

portofel barbati piele naturala 100% piele naturala

portofel dama piele naturala 100% piele naturala

Majoritatea produselor comercializate pe site-ul https://www.portofelulmeu.ro/ intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici

Conditii pe care produsele supuse returului trebuie sa le indeplineasca:

Produsele achizitionate trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 • Sa aiba eticheta originala;
 • Sa fie insotie de toate accesoriile aferente;
 • Sa fie fara urme de utilizare, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura;
 • Ambalajul sa nu fie deteriorat;
 • Sa fie sigilate, dupa caz.

BALAN D. MARIA CORINA PFA  isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur prevazute mai sus.

Daca produsul returnat a fost insotit de un cadou, se returneaza si respectivul cadou.

Daca au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel si se doreste returnarea acestora, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor fiind acceptate doar in cazul in care sunt sigilate(in cazul produselor sigilate de catre producator, cu scopul de a proteja continutul).

Dreptul de retragere:

Clientul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele legate de returnarea produsului.

Perioada de retragere:

Perioada de retragere mentionata expira in termen de 14 zile calendaristice de la:

 • ziua in care clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de client, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare;
 • ziua in care clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de client, intra in posesia fizica a ultimului produs, in cazul in care clientul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat;
 • ziua in care clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de client intra in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese, in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.

Exercitarea dreptului de retragere:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, clientul informeaza vanzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, clientul poate alege una dintre urmatoarele variante:

FormularReturPortofelulmeuDescarcă

 • de a completa online formularul de retragere pus la dispozitia clientului in acest sens;
 • de a folosi modelul de formular de retragere prevazut in OUG 34/2014;
 • de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract;
 • De a completa si transmite in format electronic, variantele prevazute mai sus  la adresa de e-mail comenzi@portofelulmeu.ro .

Notificarea se va data, semna si trimite prin e-mail la adresa: comenzi@portofelulmeu.ro sau la adresa Societatii BALAN D. MARIA CORINA PFA , Str CORNISEI , Nr 16 , Bl GA10 , Et 6, AP 38  ,Slatina , Jud. Olt 

Clientul si-a exercitat dreptul de retragere in perioada de retragere de 14 zile, in cazul in care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisa de catre consumator inaintea expirarii perioadei respective.

Obligatiile vanzatorului in cazul retragerii:

BALAN D. MARIA CORINA PFA  , in calitate de vanzator,  va rambursa sumele pe care le-a primit drept plata din partea cumparatorului, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a clientului potrivit sectiunii Exercitarea dreptului de retragere.
Vanzatorul ramburseaza sumele folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de client pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care modalitatea folosita de client(ex. ramburs) nu asigura rambursarea sumelor in mod sigur si conform. In acest caz, clientul este de acord cu rambursarea sumelor prin transfer bancar. Aceasta clauza este stipulata in beneficiul clientului.
Vanzatorul poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre profesionist, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Obligatiile clientului in cazul retragerii:

Clientul returneaza produsele sau le inmaneaza vanzatorului sau unei persoane autorizate de vanzator sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat vanzatorului decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de client inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Clientul suporta costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care vanzatorul accepta expres sa suporte acele costuri.

Clientul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Vanzatorul trebuie sa poata face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Exceptari de la dreptul de retragere:

Clientul nu isi poate exercita dreptul de retragere atunci cand contractul are ca obiect unul dintre urmatoarele:

 • furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • furnizarea de produse sigilate, care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
 • furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Riscul privind produsul:

In cazul contractelor in care vanzatorul livreaza produsele catre consumator, riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat clientului in momentul in care acesta sau o parte terta desemnata de acesta, alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a produselor.

*Prezenta sectiune constituie parte intregranta din sectiunea ‘’Termeni si conditii’’.

Termeni si conditii

Intregul continut al site-ului portofelulmeu.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea ANDREI I. IOANA PFA  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul BALAN D. MARIA CORINA PFA  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul portofelulmeu.ro este detinut de catre BALAN D. MARIA CORINA PFA . Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe portofelulmeu.ro, sunt produse si comercializare de BALAN D. MARIA CORINA PFA Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.